Eten & Drinken

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. U kunt De Binnenplaats en het prachtige Maasterras gratis bezoeken. Uiteraard verwennen we u dan graag met een lekkere kop koffie met Keverbergvlaai. Óf met een speciaal biertje vergezeld van bijvoorbeeld een kaasplankje of heerlijke herefordbitterbal!

Wij hebben geen lunch- en dinerkaart. Voor groepen kunnen we indien gewenst na reservering een lunch of diner(buffet) verzorgen via een van onze cateraars.

Wilt u iets uitgebreider eten? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kunt u kiezen uit verschillende restaurants.

High tea van Mrs. Tea!
Mrs. Tea verzorgt theefeestjes voor theejunks en taartfanaten. Of u nu iets te vieren heeft of behoefte heeft aan sociale ontspanning: een High Tea kan altijd. Uitgerust met onbeperkte kopjes smaakvolle thee, scones, sandwiches en een ruime keus zelfgebakken zoete en hartige hapjes komt u tot rust. Mrs. Tea verzorgt haar High Teas bij ons in Kasteel de Keverberg op vrijdag, zaterdag en zondag.

Wanneer:
Vrijdag: Tussen 10.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdag: Van 11.00 uur tot 13.15 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur
Zondag: Op zondag serveert Mrs. Tea uitsluitend de Dream Tea voor gezelschappen vanaf 15 personen. Aansluiten bij een reeds aanwezige groep is natuurlijk geen enkel probleem, ze zetten graag een extra kop en bordje op een apart tafeltje! U betaalt voor de Dream Tea op zondag verder slechts € 27,50 per persoon en ontvangt hiervoor op zondag ook de entree van het Kasteel.
 Voor meer informatie kijk op de website!