Eten & Drinken

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. U kunt De Binnenplaats en het prachtige Maasterras gratis bezoeken. Uiteraard verwennen we u dan graag met een lekkere kop koffie met Keverbergvlaai. Óf met een speciaal biertje vergezeld van bijvoorbeeld een kaasplankje of heerlijke herefordbitterbal!

High Tea 

Genieten van heerlijke High Tea op een bijzondere locatie? Reserveer dan eens een High Tea van Mrs. Tea bij De Keverberg! Met uitzicht op de Maas en omgeven door historie én moderne architectuur smult u bij Kasteel de Keverberg van scones, sandwiches en een grote variatie zelfgebakken zoete en hartige lekkernijen. Een high tea is te reserveren op zaterdag, mogelijk van zes tot vijfentwintig personen en duurt ongeveer 2,5 uur. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • Menu ‘Mrs. Tea’  – € 22,50 p.p. (v.a. 12 personen € 21,50)
  • Menu ‘Dream. Tea’ – € 27.50 p.p. (v.a. 12 personen € 26,50)
  • Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis deelnemen, konderen tussen 4 en 6 jaar betalen € 9,95 onafhankelijk van het gekozen menu en voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar bedragen de kosten € 12,50 per persoon.

De entree tot het prachtige Kasteel De Keverberg is inbegrepen in deze prijzen en natuurlijk kan er bij de High Tea rekening worden gehouden met dieetwensen. Interesse? Neem dan minimaal vijf werkdagen voor de datum van uw High Tea contact op met Kristel Schreurs

High Date

Op iedere eerste zaterdag van de maand organiseren wij een zogenaamde ‘high date’. Wilt u dus met bijv. 2 of 4 personen een high tea, dan kunt u onze high date bezoeken. De high date begint om 11.30 uur en duurt tot 13.30 uur. Reserveren is ook hiervoor gewenst, en vol=vol! Neem contact op met Kristel Schreurs.

Keur aan restaurants in Kessel

Wilt u iets uitgebreider eten? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kunt u kiezen uit verschillende restaurants