Cadeaubon en jaarkaart

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van Kasteel de Keverberg. U kunt zelf het bedrag aangeven dat besteed mag worden bijv. voor een rondgang met koffie/thee en vlaai, Code Keverberg of voor een rondleiding! U kunt de cadeaucheques kopen bij onze gastdames tijdens de openingstijden of bij het VVV kantoor in Kessel.

Jaarkaart

Met de jaarkaart kunt u De Keverberg een jaar lang onbeperkt bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. De kaart kost € 15,00 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen (5-12 jaar). U kunt de kaart kopen bij onze gastdames of bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt in Kessel.

Voorwaarden jaarkaart

  • De jaarkaart kost € 15,00* voor volwassenen en € 10,00* voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Kinderen onder 5 jaar mogen altijd gratis binnen.
  • De jaarkaart is 1 jaar geldig vanaf de datum van aanschaf (dus niet per kalenneerderjaar of seizoen)
  • De kaart wordt uitgegeven op naam en geboortedatum en is niet overdraagbaar
  • Met de jaarkaart heeft u gratis toegang tot het Kasteel tijdens de reguliere openingstijden en kunt u ook de exposities bezoeken.
  • De jaarkaart is niet geldig bij evenementen (tenzij anders vermeld), (besloten) feesten en als het Kasteel om een andere reden gesloten is.
  • De jaarkaart geldt alleen voor de rondgang op eigen gelegenheid (en dus niet voor rondleidingen, Code Keverberg en mogelijke andere diensten/producten)

* Prijswijzigingen voorbehouden