Den Soeten Inval: Jack Vinders

02 april 2017 11:00 - 13:00

Jack is geboren en getogen in Kerkrade, Limburg. Deelname aan zijn eerste talentenjacht betekende een eerste plek, waarna velen volgden: Nieuwe Oogst en Tros Talentenjacht in Rotterdam. Een jarenlange Nederlandstalige carrière volgde met optredens voor radio en televisie, optredens met o.a Ben Cramer, Rob de Nijs en Anita Meijer. In Duitsland scoorde Jack een hit met Si Si, een hit die belandde in de Duitse charts. Jack speelde in de periode 1993-2010 in de cabaretgroep Sjwats/Wies, een zeer succesvol duo dat in Limburg speelde in de grote en kleine theaters. Wim Kleinen produceerde de eerste cd Intens van Jack in samenwerking met Marlstone en Beppie Kraft. Kleinen schreef teksten, produceerde met Jack de eerste avondvullende solo voorstelling: Intens.

 In 2007 werd Jack Vinders uitgeroepen als beste Limburgse zanger, gevolgd door beste vocalist in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2014. Jack produceert vanaf 2009 zijn albums, schrijft alle teksten en componeert.  Zijn album Leefde werd beste Limburgse CD van 2009, gevolgd door de 7de Van Vinders, in januari 2015 verkozen tot beste Limburgs album.

Jack Vinders is zanger en cabaretier, maar ook liedjesschrijver, regisseur, acteur, presentator en columnist. Jack is een zanger en vertolker van luistermuziek, Franse chansons, ballades en swingende songs, een rasartiest van Limburgse bodem met regionale en nationale uitstraling.

Per editie is er plek voor zo’n 100 gasten. De entree bedraagt € 3,50 en daarmee hebben gasten tevens toegang tot het volledige Kasteel De Keverberg. Kaarten zijn vooralsnog enkel op de zondag zelf verkrijgbaar bij de balie van De Keverberg in Kessel.