Den Soeten Inval: Ziesjoem

07 mei 2017 11:00 - 13:00

De eerste jaren trad de groep op als herkenbare zeeschuimers, piraten. Al gauw werden alle Limburgse zalen bestormd door de Maastrichtse zeerovers Marly, Roger en Jos. Begin 90’er jaren kreeg Ziesjoem! met het nummer “Zjuulke Zeuthout” een grote hit. Een nog grotere hit volgde in 1997: Lekker Menneke, het nummer dat nog steeds onmisbaar is tijdens optredens.Naast de feestelijke muziek blijven de opvallende kostuums een belangrijk handelsmerk van de groep.

In 2011 vierde Ziesjoem! hun 25-jarig bestaan. In dat jaar werd de groep ook benaderd door André Rieu om enkele nummers te zingen, onder begeleiding van het Johann Straussorkest, tijdens de zes Vrijthof-concerten. Het grandioze hoogtepunt van de Ziesjoem!-loopbaan! Nog steeds staan Marly, Roger en Jos het hele jaar door op de grote podia in Nederlands en Belgisch Limburg.

Nog steeds weten zij het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. Nog steeds vernieuwt de groep regelmatig hun repertoire en hun kostuums en nog steeds heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens.

Dat plezier stralen zij uit en Ziesjoem! is ervan overtuigd dat dit plezier nog lang wordt uitgestraald.

Het Ziesjoem idee in “Den Soeten inval” is 4-ledig: Verhalen, Zang, Gesproken teksten van oude nummers en Interactie met het publiek.
Per editie is er plek voor zo’n 100 gasten. De entree bedraagt € 3,50 en daarmee hebben gasten tevens toegang tot het volledige Kasteel De Keverberg. Kaarten zijn vooralsnog enkel op de zondag zelf verkrijgbaar bij de balie van De Keverberg in Kessel.