Programma meivakantie!

De meivakantie komt er weer aan en dat betekent lekker een dagje erop uit! Kasteel de Keverberg organiseert veel leuke activiteiten voor jong en oud!

Op woensdag 26 april en woensdag 3 mei wordt er een ridder-rondleiding voor kids georganiseerd. Speciaal voor de kids organiseren we een rondleiding door een echte ridder! De rondleiding begint om 13:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De deelnameprijs bedraagt €5,00 per persoon. Er is ruimte voor maximaal 25 kinderen per rondleiding dus ben er snel bij die dag!!

Donderdag 27 april en dinsdag 2 mei wordt er een lentewandeling door het ‘romantisch Kessel’ georganiseerd. Onderweg zijn er talloze mooie plekken waarover onze gidsen bijzondere verhalen vertellen. vooraf of na afloop is er uiteraard gelegenheid voor een drankje bij de Keverberg! De rondleiding begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De deelnameprijs bedraagt €6,00 per persoon en er is ruimte voor maximaal 20 personen per rondleiding!

Op donderdag 4 mei vindt het Lentecircus van Circus Luyten & Kornuiten, bij mooi weer in de Kasteeltuin, plaats! De circusworkshop begint om 14:00 uur en zal eindigen met een spectaculaire show rond 15:30 uur. De deelnameprijs bedraagt €7,50 per kind en er is ruimte voor maximaal 50 kinderen, dus ben er snel bij!!

 

Voor meer informatie zie onderstaande poster!