Huwelijkscatering

Trouwlocatie Kasteel De Keverberg kent een uniek horecaconcept. Afhankelijk van uw smaak, stijl en budget kiezen we namelijk samen de cateringpartner die het beste past bij uw huwelijk. Graag stellen we onze cateringpartners aan u voor:

De Neerhof (Kessel)

De Neerhof is gevestigd in de historische bijgebouwen van Kasteel De Keverberg. Robert en Suzanne runnen hier met hun team vol passie een sfeervol, culinair hoogwaardig restaurant én hotel. Uiteraard proeft u die zelfde passie terug als de mensen van De Neerhof een lunch, diner, buffet of feest voor u verzorgen.

Kaneman Entertastement (Venlo)

Uitdagend maar niet extreem, innovatief en puur, speels en toch volledig. Kaneman Entertastement stilt de honger, is een lust voor het oog en maakt het feest onvergetelijk. Bent u niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde ‘herinnering’ waar uw gasten nog lange tijd over na zullen praten? Laat u verrassen!

Lemongrass, culinair op locatie (Kessel)

Mensen raken. Daar is het Antoine Teeuwen van Lemongrass om te doen. Of het nu de catering van een personeelsfeest, congres, barbecue, bruiloft of receptie betreft; Lemongrass gaat voor eerlijk en eigentijds. In de werkwijze en in de gerechten.

Ria Joosten, smaak sfeer en meer (Neer)

Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014, doet niets liever dan u te verrassen. Want of het nu gaat om de organisatie of catering van een congres, personeelsfeest, opening, jubileum, bruiloft, avondje uit of babyborrel; de mensen van Ria Joosten zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven!

Van Melick, the catering company (Hoensbroek)

Van Melick is het grootste cateringbedrijf uit Limburg. Niets is hen te gek. Maatwerk en de juist toon bij uw evenement zijn de drijfveren voor de medewerkers van Van Melick. Zij zorgen er voor dat u onbekommerd kunt genieten van de exclusieve omgeving, de bourgondische ambiance en hun culinaire hoogstandjes.