Trouwen in De Keverberg

De moderne architectuur brengt de duizendjarige historie van de kasteelruïne helemaal tot leven en maakt van Kasteel De Keverberg een bijzondere trouwlocatie aan de Limburgse Maas. U beleeft hier écht de mooiste dag van uw leven.

  • In de romantische Keverbergzaal, middenin het hart van dit unieke Rijksmonument, geeft u elkaar het jawoord en maakt u van uw huwelijk een onvergetelijke, originele ervaring.
  • Wilt u ook trouwen voor de Kerk? Die is direct gelegen naast De Keverberg en in samenwerking zorgen we graag ook voor prachtige kerkelijke inzegening van uw huwelijk!
  • Én uiteraard zijn er volop mogelijkheden om aansluitend uw bruiloft te vieren met uw dierbaren. Intiem met een diner in kelder Cassello. Óf uitbundig op de mergelstenen Binnenplaats onder de sterren, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak!

Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle trouwlocatie! Dan bespreken we meteen uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw favoriete trouwdatum. U kunt bellen (077-7600666), een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.