Trouwen in De Kasteeltuin

En wat dacht u van een huwelijk in de buitenlucht, van trouwen in de kasteeltuin? U wandelt samen door de kasteeltuin naar de trouwlocatie. Op het Maasterras hebben uw gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand zich verzameld om dit bijzondere moment met u te vieren. Hier geeft u elkaar het jawoord met het romantische kasteel op de achtergrond en met een betoverend uitzicht over het Maasdal.

  • In de Kasteeltuin beleeft u met het romantische Kasteel De Keverberg op de achtergrond een huwelijk of huwelijksfeest om nooit te vergeten. En mocht het onverhoopt regenen dan zorgen we voor een net zo mooi huwelijk binnen de muren van Kasteel De Keverberg.
  • Naast het Maasterras en de Kasteeltuin biedt ook het intieme openluchttheater mogelijkheden voor een unieke ceremonie
  • Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle trouwlocatie! Dan bespreken we meteen uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw favoriete trouwdatum. U kunt bellen, een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.